Osteopatia

Oletko tulossa osteopaatin vastaanotolle?

Osteopaattisesta hoidosta Eastend asiakkaat ovat saaneet helpotusta

Selkäkipu
Niska/hartiakipu
Päänsärky
Olka-tai kyynärpään oireet
Lantion toiminnalliset vaivat
Polvikipu
Nilkkakipu


Paikalle saapuminen

Saavuthan ajoissa paikalle, jotta ehdit täyttämään esitietolomakkeen ennen vastaanottoajan alkua. Noin 5 minuuttia riittää hyvin esitietojen täyttämiseen.

Vastaanoton aluksi

Vastaanotto alkaa keskustelulla oireistasi ja miksi olet hakeutunut vastaanotolle. Tarkoituksena on selvittää sairaushistoriasi ja kokonaistilanteesi oireeseen liittyen.

Oireen tutkiminen

Alkukeskustelun jälkeen oireesi tutkitaan ortopedisillä testeillä ja osteopaattisilla manuaalisilla tekniikoilla. Tutkimisen tarkoituksena on selvittää mahdollisimman tarkasti oireileva kudos, sekä lisäksi varmistaa hoidon turvallisuus. Osteopaatti kertoo kokoajan, mitä tutkitaan ja miksi.

Hoito

Valtaosa vastaanottoajasta käytetään hoitoon. Hoito suunnitellaan sinulle yksilöllisesti oireesi mukaan. Osteopaattinen hoito voi sisältää esimerkiksi nivelten mobilisointia ja manipulointia, lihasten käsittelyä tai aktiivisia venytystekniikoita.

Jatkokäynnit

Useimmiten oire helpottuu 3-4 käynnin jälkeen. Joskus kuitenkin yksikin hoitokerta riittää. Hoitojakson pituus on lähes täysin yksilöllistä, eikä siten ennustettavissa tarkasti. Mahdollisista oireeseen liittyvistä kotiharjoitteista käydään vastaanotolla myös keskustelua, mikäli niiden katsotaan oleva sinulle edullisia.