Henkilökunta

Marko Tiilikainen  (Koulutettu hieroja)

Olen valmistunut hierontakoulu Atlaksesta 2020 sekä suorittanut I-tason Yumeiho terapeutin koulutuksen Pietarissa International School Yumeiho vuonna 2019. Tavoitteena hoidoissani on saada kehon ongelmat normalisoitua ja parannettua toiminnallisuutta.

Urheilu on ollut keskeisenä osana elämää lapsuudesta asti, eritoten juoksu, joka on pysynyt mukana tavoitteellisena harrastuksena sekä välillä vain mukavana lisänä Crossfitin ohessa.

Satu Koivuranta (Koulutettu hieroja, Osteopaatti opiskelija)

Valmistuin koulutetuksi hierojaksi Tampereella Carl Wilhelm Akatemiassa. Siellä innostuin todella paljon ihmiskehon anatomiasta ja halusin lähteä syventämään tietämystäni siitä. Tällä hetkellä opiskelenkin osteopatiaa kolmatta vuotta Metropolia Ammattikorkeakoulussa.


Ihmisten auttaminen on lähellä sydäntäni ja minulle on tärkeää, että asiakas tulee aidosti kuulluksi. Työtäni hierojana ohjaa ajatus siitä, että ihminen on laaja ja moninainen kokonaisuus.


Monipuolinen urheilu ja liikkuminen ovat kuuluneet elämääni lapsesta asti. Nuorempana olen pelannut useita vuosia salibandya. Tällä hetkellä vapaa-aikani kuluu pääosin juoksun, pyöräilyn, vaeltamisen, kalastuksen sekä metsästyksen parissa.

Ari Niemelä (Koulutettu hieroja)

Ihmiskehon kokonaisvaltainen hyvinvointi on aina ollut lähellä sydäntäni. Lapsesta asti monipuolisesti urheilleena ja treenanneena tuli luontevasti päätös kouluttautua hierojaksi Helsingissä v. 2013. Lisäksi kävin 2020 rintarangan manuaalisen tutkimisen ja hoitamisen koulutuksen.

Tiia Kohtamäki (Koulutettu hieroja)
 

Vuosien kokemus kamppailulajeista, hieronnan lisäksi teen kuivaneulaus, kuivakuppaus että purentalihas hoitoja.